Jump to content

Anunt important !

In legatura cu serverele PGLzone, am deschis un subiect cu ceva detalii, avem nevoie de ajutorul vostru, va rog intrati si cititi aici: http://forum.pglzone...rverele-oprite/

Bine ati venit la PGLzone.Net - Gaming Community

Bine ai venit la PGLzone.Net - Gaming Community, la fel ca majoritatea comunităţilor online, trebuie să vă înregistraţi pentru a avea permisiunea de a scrie mesaje în comunitatea noastră, dar nu vă faceţi griji acesta este un proces simplu, liber, care necesită informaţii minime. Profitaţi acum de acest lucru, Înregistaţi-vă acum sau Logaţi-vă.

Cateva dintre beneficiile de care veti avea parte dupa inregistrare/logare:
  • Posibilitatea de a deschide subiecte noi sau a raspunde in subiectele existente
  • Vei avea propria pagina de profil care o poţi personaliza cu o imagine de fundal
  • Îţi poţi face noi prieteni
  • Şansa de a da sau a primii like din partea membriilor
  • Şansa de a face parte din echipa PGLzone
  • Alăturarea unei comunităţi serioase cu o vechime de peste 4 ani

Bine ai venit pe PGLzone.Net - Gaming Community: vremy

Nu sunt raspunsuri la acest subiect

bAnDiTu

Detinator PGLzone.Net

• Administratori
  • 124
  • 5.253 mesaje
  • Locaţie:Alba Iulia
  • Tara:
  • Pistol: Deagle
  • Arma: M4a1
  • Hartă: de_dust2
  • Steam: Da
  • Admin: Da
Salut vremy,

Bine ai venit in comunitatea noastra PGLzone.Net - Gaming Community. Daca aveti orice fel de intrebari nu ezitati sa intrebati. In acest subiect puteti lasa o scurta prezentare a dumneavoastra.

20 februarie 2012 - 20:28 este data in care te-ai alaturat acestei comunitati.

View vremy's Profile

Chiar daca imi esti prieten, regulile sunt reguli si nu fac exceptie!
Nu uita ca sunt ADMINISTRATOR si respect regulile la sange!
Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!

Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !

Haine & Adidsai

1 utilizatori citesc acest subiect

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi