Jump to content

Anunt important !

In legatura cu serverele PGLzone, am deschis un subiect cu ceva detalii, avem nevoie de ajutorul vostru, va rog intrati si cititi aici: http://forum.pglzone...rverele-oprite/

Bine ati venit la PGLzone.Net - Gaming Community

Bine ai venit la PGLzone.Net - Gaming Community, la fel ca majoritatea comunităţilor online, trebuie să vă înregistraţi pentru a avea permisiunea de a scrie mesaje în comunitatea noastră, dar nu vă faceţi griji acesta este un proces simplu, liber, care necesită informaţii minime. Profitaţi acum de acest lucru, Înregistaţi-vă acum sau Logaţi-vă.

Cateva dintre beneficiile de care veti avea parte dupa inregistrare/logare:
  • Posibilitatea de a deschide subiecte noi sau a raspunde in subiectele existente
  • Vei avea propria pagina de profil care o poţi personaliza cu o imagine de fundal
  • Îţi poţi face noi prieteni
  • Şansa de a da sau a primii like din partea membriilor
  • Şansa de a face parte din echipa PGLzone
  • Alăturarea unei comunităţi serioase cu o vechime de peste 4 ani

Parerea

6 răspunsuri la acest subiect

sEnzZaTziE

Admin PGLzone

• Membri
  • 7
  • 433 mesaje
  • Locaţie:Romania / Vaslui
  • Pistol: Deagle
  • Arma: awp
  • Hartă: awp_garden
  • Clan: Dresez muste !
  • Steam: Da
  • Admin: Da
Am deschis acest topic pt a da un raspuns , deoarece cel cu votul a fost inchis.
Sincer sa fiu m-am cam saturat de asemenea dramatisme din partea unora care intervin aiurea fara sa li se ceara parerea...
Ca sa se clarifice situatia:
* Cei 5 prieteni ai mei au facut cont de pe pc de la mn intrucat lor nu le mergea sa se inregistreze...si de aici sa tras concluzia ca m-am votat singur. De asa e si acelasi ip
* Nu avea rost sa ma votez...votul mergea in favoarea mea , deci nu are rost '' sa i-mi fur singur caciula '' , aveam 88 sau 66 la suta , lumea ma votase desigur. Insa ceilalti [ se stiu ei care ]...nuj cum gandesc dar ma amuza si e tragic.
*Nu are rost sa scriu atatain zadar...important e ca asta e adevarul , fiecare e liber sa creada ce vrea . La faza cu pozele tot asa eram catalogat...dar am vzt ca la unii orgoliul a dat in p.r.o.s.t.i.e . Atata am avut de spus , bafta

Acest mesaj a fost editata de sEnzZaTziE: 16 octombrie 2009 - 10:16

Imagine postata
[1] - Nu vorbiti vulgar pe forum
[2] - Nu faceti dublu post
[3] - Postati in categoria corespunzatoare
[4] - Faceti postul dupa model daca e cazul
Server Dedicat Cs : Cs.PGLzone.Net

Multumim ca ati ales -Cs.PGLzone.Net- ! Intodeauna aici pentru voi !
Multumim tuturor celor ce le pasa de acest server si ne sunt mereu aproape!

Haine & Adidsai

Dr.Kill

Membru avansat

• Membri
  • 3
  • 527 mesaje
  • Locaţie:AlBa - IuLiA ;x
  • Pistol: D3AgLe ;x
  • Arma: M4A1 ;x
  • Hartă: De_Westwood ;x
  • Clan: Da ;x
Sincer Dativa cu parerea din acest subiect ce a scris senzatie ..... oricum decizia o fost luata... :|
ToTuL TrEcE DaR Nu Se UiTa.................

Imagine postata

Hai
BaFtA....

ooooooo Dai Click pe Show ooooooo
Spoiler

6ase6ase

waLLeR dE pRoFeSie ^^

• Membri
  • 0
  • 581 mesaje
  • Locaţie:Constanta
  • Arma: M4a1
  • Hartă: awp_bycastor32
  • Clan: pauza :D
  • Admin: Nu
:| hai frate numai bate atatea apropo`uri .. zi`mi ca te referi la mine .. ca stiu ca asa e .. ia`uzi ma la el cica 5 prieteni si`au facut cont de la el :| .. adevaru ca asa e :) .. in fine .. mi`e dupa ce mi`a facut banditu poze .. le`am pus imediat .. dar la tine .. prima poza pe care ti`am facut`o a durat o zi jumate sa o pui ;) .. senzatie tu esti UN NIMIC .. asta ca sa ti`o spun in fata .. ;)
deLici0uSz. @ Cs.PGLzone.Net

sEnzZaTziE

Admin PGLzone

• Membri
  • 7
  • 433 mesaje
  • Locaţie:Romania / Vaslui
  • Arma: awp
  • Hartă: awp_garden
  • Clan: Dresez muste !
:| :) ;) ...ma faci sa rad
Sa zicem ca e asa cum zici u , nu ma pun la mintea ta
* Daca te simti...parerea ta bn ca nu esti nesimtit
* Asemenea oameni ca tn nu au ce cauta intr-o comunitate :| !
* U '' dezgropi mortii acum''...am ascultat TOATE parerile referitoare la banul pe care lai luat si stiu exact ce sa intamplat .
* Minciuna ca ti so dat rr la pc in momentul in care ti sau facut poze..nu tine , pt ca u nu ai iesit de pe mess + multe alte chestii care se bat cap in cap . In fine acest aspect ma intereseaza mai putin , insa sfatul meu prietenesc e sa ma eviti pe cat posibil ! [ STIU CE URMARESTI BAIETE...] si vroiam sa iti zic sa nu mai intervii aiurea...la voturi sau la alte chestii care nu te includ sau care nu iti cer parerea . Sper sa nu ma intelegi gresit. So schimbat forumu si profiti de faptul ca ai banu scos pe forum....claudiu te lasa [ e trb lui si nu ma priveste pe mn....numai el stie cat a muncit la srv si la forum ] .
* O arzi in dramatisme...crezi ca o sa ai banul scos sau ce ;) ...daca eu in fata ta is UN NIMIC , eu ce sa mai zic despre tn :| ...ma abtin !
NU AM SA MAI POSTEZ AICI CA NARE ROST...ASTEPT SI PAREREA CELORLALTI .

Imagine postata
[1] - Nu vorbiti vulgar pe forum
[2] - Nu faceti dublu post
[3] - Postati in categoria corespunzatoare
[4] - Faceti postul dupa model daca e cazul
Server Dedicat Cs : Cs.PGLzone.Net

Multumim ca ati ales -Cs.PGLzone.Net- ! Intodeauna aici pentru voi !
Multumim tuturor celor ce le pasa de acest server si ne sunt mereu aproape!

SsS

Membru avansat

• Membri
  • 1
  • 322 mesaje
  • Locaţie:Bucuresti - Buzau :D
  • Arma: Ak47
  • Hartă: de_nuke_rarea
  • Clan: m0b
"Cei 5 prieteni ai mei au facut cont de pe pc de la mn intrucat lor nu le mergea sa se inregistreze".... Hai nu putea 1 sa se inregistreze, poate 2 da 5??? lol? nu prea cred... serios mai bine numai deschideai acest topic .... si numai incerca sa faci pe desteptu ... Deaia nu am vrut sa te votez ...
Foaie verde solz de peste am dat headshot prin perete na fost wall a fost bulan si mi-a dat adminul ban...:))

Imagine postata

PLAYER SUMMARY
Player Name: SsS
First Seen: Apr 12, 2008

bAnDiTu

Detinator PGLzone.Net

• Administratori
  • 124
  • 5.253 mesaje
  • Locaţie:Alba Iulia
  • Tara:
  • Arma: M4a1
  • Hartă: de_dust2
Hai frate las-o draq, ce ai facut ai urlat prin clasa baa care ma voteaza ca moderator pe un forum ??? Si ti-au raspuns 5 colegi, asa ca i-ai luat la tine acasa si si-au facut fiecare cont la interval de 2 - 3 min asai ? :| Ma da voi pe mine chiar ma luati de prost ? Ca asa am observat, poate daca am trecut cu vederea la unele chestii voi asta ati inteles, cat de prost e bAnDiTu asta... a ?
PS: Pentru ca mi-ai adus aminte ce ai facut, ti-am dat un warn de 50%, pe langa asta va trebuii sa iau regulamentu in serios asadar ai suspend 30 zile, ar fii cazu sa citesti regulamentu forumului, tu vrei sa fii moderator nici macar nu stii ce e permis si ce nu pe acest forum.

Chiar daca imi esti prieten, regulile sunt reguli si nu fac exceptie!
Nu uita ca sunt ADMINISTRATOR si respect regulile la sange!
Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!

Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !

PGLzone Bot

Ajutator

• Membri
  • 0
  • 22 mesaje
  • Locaţie:Forum
Mesaj generat automat
Acest subiect a fost inchis de un moderator.
Motiv: Decizia a fost luata, cu scuze deastea se merge la gradinita..
Dacă nu sunteţi de acord cu această acţiune, vă rugăm să raportaţi acest post, şi un moderator sau administratorul va revizualiza acest mesaj.

Va mulţumim, PGLzone - Cstrike Community Staff

1 utilizatori citesc acest subiect

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi