Jump to content

Anunt important !

In legatura cu serverele PGLzone, am deschis un subiect cu ceva detalii, avem nevoie de ajutorul vostru, va rog intrati si cititi aici: http://forum.pglzone...rverele-oprite/

Bine ati venit la PGLzone.Net - Gaming Community

Bine ai venit la PGLzone.Net - Gaming Community, la fel ca majoritatea comunităţilor online, trebuie să vă înregistraţi pentru a avea permisiunea de a scrie mesaje în comunitatea noastră, dar nu vă faceţi griji acesta este un proces simplu, liber, care necesită informaţii minime. Profitaţi acum de acest lucru, Înregistaţi-vă acum sau Logaţi-vă.

Cateva dintre beneficiile de care veti avea parte dupa inregistrare/logare:
  • Posibilitatea de a deschide subiecte noi sau a raspunde in subiectele existente
  • Vei avea propria pagina de profil care o poţi personaliza cu o imagine de fundal
  • Îţi poţi face noi prieteni
  • Şansa de a da sau a primii like din partea membriilor
  • Şansa de a face parte din echipa PGLzone
  • Alăturarea unei comunităţi serioase cu o vechime de peste 4 ani

Vrem sa deschidem server de GunGame

20 răspunsuri la acest subiect

bAnDiTu

Detinator PGLzone.Net

• Administratori
  • 124
  • 5.253 mesaje
  • Locaţie:Alba Iulia
  • Tara:
  • Pistol: Deagle
  • Arma: M4a1
  • Hartă: de_dust2
  • Steam: Da
  • Admin: Da
Dupa cum sugereaza si titlul subiectului vrem sa deschidem un server de GunGame, cred ca stiti despre ce mod e vorba, am nevoie de 5 admini care sa ajute lunar cu 10 lei/luna vreau sa stiu daca se baga cineva ?
Serverul va fii hostat la Krond, cele mai bune servicii, gazduirea lui costa 100 lei/luna daca voi puteti ajuta cu jumatate din plata e perfect.

Video GunGame:

Pana acum am vorbit cu Rambo, el e 1 dintre cei 5.
Si domnul OzY- este de acord sa ajute cu 10 lei.
Avem pe lista urmatorii: Rambo, OzY-, SsS, marymar si tony.
Daca mai sunt doritori vom mai deschide si alte servere, postati mai jos care puteti ajuta cu 10-20 lei.

Acest mesaj a fost editata de bAnDiTu: 14 februarie 2010 - 13:19

Chiar daca imi esti prieten, regulile sunt reguli si nu fac exceptie!
Nu uita ca sunt ADMINISTRATOR si respect regulile la sange!
Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!

Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !

Haine & Adidsai

SsS

Membru avansat

• Membri
  • 1
  • 322 mesaje
  • Locaţie:Bucuresti - Buzau :D
  • Arma: Ak47
  • Hartă: de_nuke_rarea
  • Clan: m0b
ajut si eu cu 10 ron/ luna :)
Foaie verde solz de peste am dat headshot prin perete na fost wall a fost bulan si mi-a dat adminul ban...:))

Imagine postata

PLAYER SUMMARY
Player Name: SsS
First Seen: Apr 12, 2008

bAnDiTu

Detinator PGLzone.Net

• Administratori
  • 124
  • 5.253 mesaje
  • Tara:
Bun avem pana acum 3, Rambo, OzY-, SsS inca 2 haidati...
Atentie voi zice o data limita pana cand trebuie sa puneţi banii lunar, daca nu puteţi luna aia daţi mai mult cu o luna mai devreme.
Cei care aţi spus şi aveţi datele puteţi începe sa îi puneţi cont.

Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!

Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !

Mayhay

Nene

• Admini PGLzone
  • PipPipPip
  • 22
  • 899 mesaje
  • Locaţie:Romania/Poplaca
  • Tara:
  • Pistol: Bormashina
  • Arma: Bata
  • Hartă: Gps
Ma dar pe mine ma uitara-ti???
Bazati-va pe mine [de cand imi doream asa ceva]
Cand trebe sa facem depunerea [dau si ptr site ala de filme 30]
Deci 40 de la nasu :) dar nu mai devreme de marti ;)

Imagine postata

tony_26

Admin PGLzone

• Moderatori
  • 6
  • 810 mesaje
  • Steam: Nu
Ma bag si eu zimi o data pentru fonduri

bAnDiTu

Detinator PGLzone.Net

• Administratori
  • 124
  • 5.253 mesaje
  • Tara:
Poi luna asta puteti sa incepeti sa ii puneti sa se stranga cat mai curand.
Va multumesc tutror, vad ca am strans 5 persoane, in prima luna e o singura problema, Rambo ca el e de dincolo si nu am cont activ de paypal, voi vedea eu cum fac.
Va rog sa puneti banii in cont care nu-l mai aveti imi ziceti sa va dau iara datele, si ramane sa vad ce face baiatul cu care am vb ca fac srv de pune si el 50 lei ca era vorba ca pe azi pune banii, nu stiu ce a facut nu am fost sa verific la banca.

bAnDiTu

Detinator PGLzone.Net

• Administratori
  • 124
  • 5.253 mesaje
  • Tara:
Daca mai sunt doritori spuneti aici, vrem sa deschidem mai multe servere (bineinteles cu mod-uri diferite), veti avea admin din start pe serverul respectiv, banii se vor pune in cont bancar, daca vi se pare aiurea sa mereti la banca sa puneti 20 lei puneti pe mai multe luni in avans. De ce 20 lei ? Pentru ca la serverul asta nu avem pe nimeni care sa puna din start 50 lei/luna cum avem la cel de GunGame, asadar 5 persoane cu cate 20 lei/luna sau cine poate mai mult cu atata mai bine, va primi si owner daca pune jumatate din suma, serverul e 100 lei / luna hostat la krond, sau daca ne hotaram la alta firma unde merge mai bine si e mai ieftin vom deschide mai multe.

Mayhay

Nene

• Admini PGLzone
  • PipPipPip
  • 22
  • 899 mesaje
  • Locaţie:Romania/Poplaca
  • Tara:
  • Pistol: Bormashina
  • Arma: Bata
  • Hartă: Gps
Am rezolvat ;)
Am pus 30 lei azi ;)
Am sa mai pun in maxim 2 saptamani ;) pentru fiecare server [ sa avem multe servere ]
{ la banca nu dureaza mai mult de 7 minute daca nu e coada asa ca nu am de ce sa ma plang }

Imagine postata

bAnDiTu

Detinator PGLzone.Net

• Administratori
  • 124
  • 5.253 mesaje
  • Tara:
Foarte bine, multumesc pt donatie, de astazi avem si un cont ING, daca vrei ti-l dau.

zaiet

Admin PGLzone

• Admini PGLzone
  • PipPipPip
  • 0
  • 152 mesaje
  • Hartă: italy
;) Io ma bag la gungame= 30 lei/luna. Ar fi frumos, daca se umple srv asta de gungame, sa se deschida si un srv de paintball:D

1 utilizatori citesc acest subiect

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi