Bine ati venit la PGLzone.Net - Gaming Community
![]() |
Cateva dintre beneficiile de care veti avea parte dupa inregistrare/logare:
|
Scris 09 noiembrie 2010 - 13:19
Am hotarat sa schimb providerul de internet, ma voi muta la next-gen, unde voi beneficia de o viteza de 4 ori mai mare fata de cat e in momentul de fata.
Si anume:
100 Mbps Metropolitan
100 Mbps Extern
Datorita schimbarii IP-ului de internet, serverul va suferi o scadere a numarului de jucatori destul de mare (toti cei care au serverul la favorite nu vor avea noua adresa ip, va trebuii adaugat din nou), dar voi incerca sa amortizez aceasta scadere, voi mai pastra si providerul actual cu ip actual la serverul Cs.PGLzone.Net pentru cel putin inca 1 luna in care voi pune redirect catre noul ip al serverlui si la hostname va fii pus noul ip.
Dupa schimbarea providerului voi actualiza inregistrarile dns de la server, astfel incat va veti putea conecta cu cs.pglzone.net la noua adresa ip.
Sper sa avem un server cu ping mult mai scazut fara loss, fara sa va aud zilnic "ce lag e", fara sa ma mai streseze gandu' asta.
Cam atat e tot ce aveam de spus, daca cumva doriti sa sprijiniti comunitate cu o donatie va rugam adaugati id-ul de y!m: PGLzone in lista dvs. si vom discuta acolo toate detaliile, tineti cont, orice donatie va fii rasplatita !
Va voi tine la curent cand se va face aceasta schimbare oricum in urmatoarele zile, cel mai sigur saptamana asta !
Va multumim ca sunteti alaturi de noi. Va dorim o zi excelenta !
Chiar daca imi esti prieten, regulile sunt reguli si nu fac exceptie!
Nu uita ca sunt ADMINISTRATOR si respect regulile la sange!
Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!
Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !
Scris 12 noiembrie 2010 - 02:17
Adresa IP actuala la serverul de cs: 89.39.180.239 va mai ramane inca 1 luna dar pe ea va fii un motd la conectare, ip nou la hostname si redirect catre noul ip dupa ce voi termina cu schimbarea serverului pe noul provider de internet.
Site-ul si forumul s-ar putea sa fie offline o perioada scurta de cateva ore pana ce se vor propaga noile nameservere cu ip-urile noi.
Va voi tine la curent dupa ce se va finaliza cu instalarea internetului, va voi pune la dispozitie cateva teste de viteza si eventual o lista cu providerii directi cu care au peering acest provider, asta odata ce o primesc de la ei.
Se va observa o schimbare majora la calitatea serverlui, no loss, no lag, no chocke, totul va merge perfect si fara probleme.
Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!
Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !
Scris 17 noiembrie 2010 - 17:32
Ei bine prima impresie pe care mi-au facut-o nu a fost tocmai placuta, pentru ca internetul mergea extrem de prost imediat dupa instalare.
Ping la google, 300-600 ms, care pe vechiul provider era 10 ms, oricum din cate am inteles, era vorba de un flood.
Intr-un final s-a rezolvat, ping-ul a scazut la 49-50 ms, stabil..
Despre cum merge ce va pot spune... de pe torrent daca descarc merge excelent, ajungand pana la 8-9 Mb/s viteza reala nu banda.
Daca fac teste de viteza undeva la 40-50-60 mb/s.
Cand ajung acasa o sa postez ceva poze cu teste de viteza facute pe speedtest.net de pe diferite orase.
Nu sunt multumit despre ping-ul cu diferite ip-uri, el fiind umpic mai mare in comparatie cu vechiul provider.
Primele 2 zile dupa instalare vechi-ul provider nu a mai mers, astfel nu am putut sa pun redirect de pe ip vechi pe cel nou, sa speram ca nu am pierdut deja din jucatori.
Ieri 16.11.2010 am setat acest redirect si i-am dat drmumul, astfel toti care se conecteaza pe vechiul ip (89.39.180.239) vor fii redirectionati pe noul ip 89.39.180.239.
Acestea fiind spuse, sper sa fiti multumiti de aceasta schimbare pentru ca am facut-o special pentru dvs. nu pentru mine.
Va astept cu drag pe serverele comunitatii.
Scris 20 noiembrie 2010 - 13:58
Si pingtest
1 utilizatori citesc acest subiect
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Autentificare
Inregistreaza-te!

Autentificare
Inregistreaza-te!

Sus