Bine ati venit la PGLzone.Net - Gaming Community
![]() |
Cateva dintre beneficiile de care veti avea parte dupa inregistrare/logare:
|
Scris 11 aprilie 2011 - 23:00
Am fost contactat astazi de baiatu care mi-a sponsorizat prima data serverul de respawn si m-a intrebat daca mai doresc sponsorizarea aceea, acuma avem sponsorizare la serverul de respawn de la alta firma, si in cazul asta vom deschide inca un server pe alt mod, nu stiu insa ce mod sa fie...
Ma gandesc la Zombii .. sau sa mai deschid un server de Cs clasic sau fun ? voi ce ziceti ?
Inafara de Respawn, GunGame, Deathrun
Chiar daca imi esti prieten, regulile sunt reguli si nu fac exceptie!
Nu uita ca sunt ADMINISTRATOR si respect regulile la sange!
Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!
Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !
Scris 12 aprilie 2011 - 06:15
Scris 12 aprilie 2011 - 20:56
Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!
Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !
Scris 14 aprilie 2011 - 00:00
1 utilizatori citesc acest subiect
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Autentificare
Inregistreaza-te!

Autentificare
Inregistreaza-te!

Sus