Bine ati venit la PGLzone.Net - Gaming Community
![]() |
Cateva dintre beneficiile de care veti avea parte dupa inregistrare/logare:
|
Scris 27 septembrie 2011 - 23:52
Una dintre ele si cea mai importanta este repopularea serverului, presupun ca majoritatea ati vrea sa readucem serverul cum a fost in vremurile bune de nu aveai loc pe server daca nu aveai un slot rezervat, pe langa asta mai sunt si alte subiecte.
Voi tine cont de parerile voastre si vom mai face si alte schimbari la server.
Asadar in data de 01 Octombrie 2011, la ora 21:30 sau 22:00 va avea loc sedinta (am tinut cont de faptul ca majoritatea au un job sau sunt ocupati cu alte lucruri prioritare si am ales aceasta zi si ora), nu accept invoiri iar cei care nu se vor prezenta vor avea o bulina neagra iar la a 2-a neprezentare la o urmatoare sedinta va avea adminul sters (de aici rezulta ca nu prezinta interes fata de aceasta comunitate iar de astfel de persoane nu avem nevoie).
Sedinta se va tine pe Yahoo Messenger intr-o conferinta, totul va fi scris (nu va fi prin microfon), sau s-ar putea sa gasesc o alta solutie (un chat web pe un site).
Pe aceasta cale va rog sa anuntati restul adminilor care ii vedeti pe mess, pe server, (pe alte servere ca am inteles ca obisnuiti sa jucati si in alta parte, va fi si asta un subiect de discutie), oriunde.
Hai ca v-am obosit cu cititu, am deschis un subiect in Categoria Discutii Server din Sectiunea Cs.PGLzone.Net cu numele Discutii despre sedinta din 01 octombrie 2011 (Click aici pentru a ajunge la acest subiect) in care va astept sa votati ora preferata pentru sedinta, si sa propuneti subiecte pentru discutie la sedinta.
Va doresc o zi cat mai placuta!
Chiar daca imi esti prieten, regulile sunt reguli si nu fac exceptie!
Nu uita ca sunt ADMINISTRATOR si respect regulile la sange!
Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!
Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !
Scris 01 octombrie 2011 - 14:44
Scris 01 octombrie 2011 - 18:17
Chiar daca imi esti prieten, regulile sunt reguli si nu fac exceptie!
Nu uita ca sunt ADMINISTRATOR si respect regulile la sange!
Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!
Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !
1 utilizatori citesc acest subiect
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Autentificare
Inregistreaza-te!

Autentificare
Inregistreaza-te!

Sus