Jump to content

Anunt important !

In legatura cu serverele PGLzone, am deschis un subiect cu ceva detalii, avem nevoie de ajutorul vostru, va rog intrati si cititi aici: http://forum.pglzone...rverele-oprite/

Bine ati venit la PGLzone.Net - Gaming Community

Bine ai venit la PGLzone.Net - Gaming Community, la fel ca majoritatea comunităţilor online, trebuie să vă înregistraţi pentru a avea permisiunea de a scrie mesaje în comunitatea noastră, dar nu vă faceţi griji acesta este un proces simplu, liber, care necesită informaţii minime. Profitaţi acum de acest lucru, Înregistaţi-vă acum sau Logaţi-vă.

Cateva dintre beneficiile de care veti avea parte dupa inregistrare/logare:
  • Posibilitatea de a deschide subiecte noi sau a raspunde in subiectele existente
  • Vei avea propria pagina de profil care o poţi personaliza cu o imagine de fundal
  • Îţi poţi face noi prieteni
  • Şansa de a da sau a primii like din partea membriilor
  • Şansa de a face parte din echipa PGLzone
  • Alăturarea unei comunităţi serioase cu o vechime de peste 4 ani

Sedinta admini in data de 01 Octombrie 2011

4 răspunsuri la acest subiect

bAnDiTu

Detinator PGLzone.Net

• Administratori
  • 124
  • 5.253 mesaje
  • Locaţie:Alba Iulia
  • Tara:
  • Pistol: Deagle
  • Arma: M4a1
  • Hartă: de_dust2
  • Steam: Da
  • Admin: Da
Se anunta o sedinta, pot zice ca e si prima, avem cateva discutii pe care va trebuii sa le dezbatem.
Una dintre ele si cea mai importanta este repopularea serverului, presupun ca majoritatea ati vrea sa readucem serverul cum a fost in vremurile bune de nu aveai loc pe server daca nu aveai un slot rezervat, pe langa asta mai sunt si alte subiecte.
Voi tine cont de parerile voastre si vom mai face si alte schimbari la server.

Asadar in data de 01 Octombrie 2011, la ora 21:30 sau 22:00 va avea loc sedinta (am tinut cont de faptul ca majoritatea au un job sau sunt ocupati cu alte lucruri prioritare si am ales aceasta zi si ora), nu accept invoiri iar cei care nu se vor prezenta vor avea o bulina neagra iar la a 2-a neprezentare la o urmatoare sedinta va avea adminul sters (de aici rezulta ca nu prezinta interes fata de aceasta comunitate iar de astfel de persoane nu avem nevoie).

Sedinta se va tine pe Yahoo Messenger intr-o conferinta, totul va fi scris (nu va fi prin microfon), sau s-ar putea sa gasesc o alta solutie (un chat web pe un site).
Pe aceasta cale va rog sa anuntati restul adminilor care ii vedeti pe mess, pe server, (pe alte servere ca am inteles ca obisnuiti sa jucati si in alta parte, va fi si asta un subiect de discutie), oriunde.

Hai ca v-am obosit cu cititu, am deschis un subiect in Categoria Discutii Server din Sectiunea Cs.PGLzone.Net cu numele Discutii despre sedinta din 01 octombrie 2011 (Click aici pentru a ajunge la acest subiect) in care va astept sa votati ora preferata pentru sedinta, si sa propuneti subiecte pentru discutie la sedinta.

Va doresc o zi cat mai placuta!

Chiar daca imi esti prieten, regulile sunt reguli si nu fac exceptie!
Nu uita ca sunt ADMINISTRATOR si respect regulile la sange!
Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!

Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !

Haine & Adidsai

Tzuck

Utilizator

• Membri
  • 0
  • 185 mesaje
  • Arma: Ak49
  • Hartă: de_2dust
  • Clan: TeG
  • Admin: Nu
Jucatorii pot participa ?

prestige

Membru avansat

• Admini PGLzone
  • PipPipPip
  • 9
  • 162 mesaje
  • Locaţie:Bucuresti
  • Hartă: de_westwood
  • Clan: Banlieue 13
  • Steam: Nu
Nu!
Este o discutie intre owner si admini.
Jucatorii isi pot face cunoscute propunerile pe Forum, acesta fiind unul din rolurile sale.

Kiss,
by prestigioasa :x
* Some people come into our lives and quickly go. Others stay a while, make footprints on our hearts and we are never, ever the same...*

Imagine postata

bAnDiTu

Detinator PGLzone.Net

• Administratori
  • 124
  • 5.253 mesaje
  • Locaţie:Alba Iulia
  • Tara:
  • Hartă: de_dust2
Sedinta cu adminii de pe Cs.PGLzone.Net va avea loc astazi la ora 21:30, dupa cum s-a votat va rog sa anuntati si restu adminilor si sa fiti prezenti pe messenger, voi intra cu id-ul: pglzone, care nu-l aveti dati add.

Chiar daca imi esti prieten, regulile sunt reguli si nu fac exceptie!
Nu uita ca sunt ADMINISTRATOR si respect regulile la sange!
Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!

Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !

-wyn-

Membru avansat

• Membri
  • 0
  • 61 mesaje
  • Steam: Nu
  • Admin: Nu
Banditu vino cu sugesti si facem colaborare id mess wyn_cs2011

1 utilizatori citesc acest subiect

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi