PGLzone.Net - Cstrike Community: Vrem sa deschidem server de GunGame - PGLzone.Net - Cstrike Community

Jump to content

Gazduire Servere Cs

Bine ati venit la PGLzone.Net - Cstrike Community

Bine ai venit la PGLzone.Net - Cstrike Community, la fel ca majoritatea comunităţilor online, trebuie să vă înregistraţi pentru a avea permisiunea de a scrie mesaje în comunitatea noastră, dar nu vă faceţi griji acesta este un proces simplu, liber, care necesită informaţii minime. Profitaţi acum de acest lucru, Înregistaţi-vă acum sau Logaţi-vă.

• Subiecte noi deschise şi permisiunea de a răspunde la subiectele altora
  • Aboneaza-te la subiecte şi forumuri pentru a obţine actualizări automate
  • Adauga evenimente pentru calendarul comunităţii noastre
  • Ai profilul tău şi îţi poţi face noi prieteni
  • Personalizaţi experienţa dumneavoastră aici
  • (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic
  • Bookmark

Vrem sa deschidem server de GunGame

#1 User is online   bAnDiTu

• Şăf
  • Icon
  • Group:
    Administratori
  • Locaţie:
    Alba Iulia
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    de_dust2
  • Steam:
    Da
  • Admin:
    Da

Posted 13 February 2010 - 03:04 AM

Dupa cum sugereaza si titlul subiectului vrem sa deschidem un server de GunGame, cred ca stiti despre ce mod e vorba, am nevoie de 5 admini care sa ajute lunar cu 10 lei/luna vreau sa stiu daca se baga cineva ?
Serverul va fii hostat la Krond, cele mai bune servicii, gazduirea lui costa 100 lei/luna daca voi puteti ajuta cu jumatate din plata e perfect.

Video GunGame:

Pana acum am vorbit cu Rambo, el e 1 dintre cei 5.
Si domnul OzY- este de acord sa ajute cu 10 lei.
Avem pe lista urmatorii: Rambo, OzY-, SsS, marymar si tony.
Daca mai sunt doritori vom mai deschide si alte servere, postati mai jos care puteti ajuta cu 10-20 lei.

This post has been edited by bAnDiTu: 14 February 2010 - 01:19 PM

Chiar daca imi esti prieten, regulile sunt reguli si nu fac exceptie!
Nu uita ca sunt ADMINISTRATOR si respect regulile la sange!
Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!

Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !
0

#2 User is offline   SsS

• Advanced Member
  • Icon
  • Group:
    Membri
  • Locaţie:
    Bucuresti - Buzau :D
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    Ak47
  • Hartă:
    de_nuke_rarea
  • Clan:
    m0b
  • Steam:
    Da
  • Admin:
    Da

Posted 13 February 2010 - 01:00 PM

ajut si eu cu 10 ron/ luna :)

Foaie verde solz de peste am dat headshot prin perete na fost wall a fost bulan si mi-a dat adminul ban...:))

Posted Image

PLAYER SUMMARY
Player Name: SsS
First Seen: Apr 12, 2008
0

#3 User is online   bAnDiTu

• Şăf
  • Icon
  • Group:
    Administratori
  • Locaţie:
    Alba Iulia
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    de_dust2
  • Steam:
    Da
  • Admin:
    Da

Posted 13 February 2010 - 04:11 PM

Bun avem pana acum 3, Rambo, OzY-, SsS inca 2 haidati...
Atentie voi zice o data limita pana cand trebuie sa puneţi banii lunar, daca nu puteţi luna aia daţi mai mult cu o luna mai devreme.
Cei care aţi spus şi aveţi datele puteţi începe sa îi puneţi cont.

Toti membrii sunt egali in drepturi, daca un membru este prieten cu un ADMINISTRATOR, asta nu inseamna ca este mai presus decat ceilalti membri!

Nu imi mai trimiteti mesaje private fara sa va cer eu asta, nu o sa va raspund !
0

#4 User is online   Mayhay

• Admin PGLzone
  • PipPipPip
  • Group:
    Admini PGLzone
  • Locaţie:
    Romania/Bucuresti
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    de_aztec
  • Admin:
    Da

Posted 13 February 2010 - 04:24 PM

Ma dar pe mine ma uitara-ti???
Bazati-va pe mine [de cand imi doream asa ceva]
Cand trebe sa facem depunerea [dau si ptr site ala de filme 30]
Deci 40 de la nasu <):) dar nu mai devreme de marti :((

Posted Image
0

#5 User is online   tony_26

• Admin PGLzone
  • Icon
  • Group:
    Moderatori
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    de_dust2
  • Steam:
    Nu
  • Admin:
    Da

Posted 13 February 2010 - 04:32 PM

Ma bag si eu zimi o data pentru fonduri

0

#6 User is online   bAnDiTu

• Şăf
  • Icon
  • Group:
    Administratori
  • Locaţie:
    Alba Iulia
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    de_dust2
  • Steam:
    Da
  • Admin:
    Da

Posted 13 February 2010 - 04:43 PM

Poi luna asta puteti sa incepeti sa ii puneti sa se stranga cat mai curand.
Va multumesc tutror, vad ca am strans 5 persoane, in prima luna e o singura problema, Rambo ca el e de dincolo si nu am cont activ de paypal, voi vedea eu cum fac.
Va rog sa puneti banii in cont care nu-l mai aveti imi ziceti sa va dau iara datele, si ramane sa vad ce face baiatul cu care am vb ca fac srv de pune si el 50 lei ca era vorba ca pe azi pune banii, nu stiu ce a facut nu am fost sa verific la banca.

0

#7 User is online   bAnDiTu

• Şăf
  • Icon
  • Group:
    Administratori
  • Locaţie:
    Alba Iulia
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    de_dust2
  • Steam:
    Da
  • Admin:
    Da

Posted 14 February 2010 - 01:17 PM

Daca mai sunt doritori spuneti aici, vrem sa deschidem mai multe servere (bineinteles cu mod-uri diferite), veti avea admin din start pe serverul respectiv, banii se vor pune in cont bancar, daca vi se pare aiurea sa mereti la banca sa puneti 20 lei puneti pe mai multe luni in avans. De ce 20 lei ? Pentru ca la serverul asta nu avem pe nimeni care sa puna din start 50 lei/luna cum avem la cel de GunGame, asadar 5 persoane cu cate 20 lei/luna sau cine poate mai mult cu atata mai bine, va primi si owner daca pune jumatate din suma, serverul e 100 lei / luna hostat la krond, sau daca ne hotaram la alta firma unde merge mai bine si e mai ieftin vom deschide mai multe.

0

#8 User is online   Mayhay

• Admin PGLzone
  • PipPipPip
  • Group:
    Admini PGLzone
  • Locaţie:
    Romania/Bucuresti
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    de_aztec
  • Admin:
    Da

Posted 16 February 2010 - 04:40 PM

Am rezolvat <):)
Am pus 30 lei azi Q:)
Am sa mai pun in maxim 2 saptamani C:-) pentru fiecare server [ sa avem multe servere ]
{ la banca nu dureaza mai mult de 7 minute daca nu e coada asa ca nu am de ce sa ma plang }

Posted Image
0

#9 User is online   bAnDiTu

• Şăf
  • Icon
  • Group:
    Administratori
  • Locaţie:
    Alba Iulia
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    de_dust2
  • Steam:
    Da
  • Admin:
    Da

Posted 16 February 2010 - 10:18 PM

Foarte bine, multumesc pt donatie, de astazi avem si un cont ING, daca vrei ti-l dau.

0

#10 User is offline   zaiet

• Admin PGLzone
  • PipPipPip
  • Group:
    Admini PGLzone
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    italy

Posted 16 February 2010 - 10:28 PM

(:|f Io ma bag la gungame= 30 lei/luna. Ar fi frumos, daca se umple srv asta de gungame, sa se deschida si un srv de paintball:D

0

#11 User is online   bAnDiTu

• Şăf
  • Icon
  • Group:
    Administratori
  • Locaţie:
    Alba Iulia
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    de_dust2
  • Steam:
    Da
  • Admin:
    Da

Posted 16 February 2010 - 10:30 PM

Multumim, se va deschide daca se vor gasi doritori care sa ajute cu plata serverului, cate 10-20 lei / luna, daca zici ca dai 30 lei, atunci 10 lei punem pentru asta si 20 pentru ala, dar sa vedem daca pune baiatu care a zis cate 50 lei / luna.

0

#12 User is online   Mayhay

• Admin PGLzone
  • PipPipPip
  • Group:
    Admini PGLzone
  • Locaţie:
    Romania/Bucuresti
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    de_aztec
  • Admin:
    Da

Posted 19 February 2010 - 05:36 PM

As juca un gungame (:|f

Posted Image
0

#13 User is online   bAnDiTu

• Şăf
  • Icon
  • Group:
    Administratori
  • Locaţie:
    Alba Iulia
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    de_dust2
  • Steam:
    Da
  • Admin:
    Da

Posted 20 February 2010 - 02:15 PM

Deci hai sa va spun cum sta treaba, cand am zis ca deschid serverul de gungame am vorbit cu unu care a zis ca el e de acord sa dea 50 lei, de el nu mai dau nu stiu ce face sau ce are de gand.
S-au strans 80 lei, 30 marymar, 30 zaiet, 20 sss, am avut de platit 40 lei factura pt hosting la site+forum, ca am depasit limita de trafic care e (2 lei/gb), si am facut un upgrade la un pachet mai mare ca sa nu platesc in fiecare luna cate 20 lei pt depasirea traficului.

Care aveti dubii si nu doar spuneti-mi si va dau factura in original in format pdf pe y!m sau mesaj privat, din anumite motive nu o fac publica.

Deci in momentul de fata avem 40 lei, daca ar mai pune tony ar fii 50 asa cum si asteptam sa se stranga.
Am gasit hosting mai ieftin in alta parte, la toolz daca cunoasteti 20+2 sloturi - 45RON/luna sau 15€/luna SMS dar nu cred ca se compara cu krond, cel putin despre krond stiu numai cuvinte de lauda si multe servere de top hostate la ei, de toolz nu prea stiu multe, decat ca am intrat pe un server hostat de ei, de test, si aveam ping 8-10-12 ms dar serverul fiind gol.

Aici puteti vedea o lista cu servere gazduite de ei, acum am cautat si am ramas surprins, pentru ca la ei pe site (www.toolz.ro) au acolo servere gazduite si au doar 2 care sunt goale, ciudat, nu inteleg de ce nu si-ar face reclama cu cateva servere de top acolo la servere gazduite. Sunt pe ip-uri de la ei, deci cred ca sunt gazduite de ei.
http://www.game-monitor.com/search.php?search=188.212.106.*&vars=&game=cstrike&location=RO

Si hai sa va dau si o lista cu servere gazduite de krond sa facem o comparatie:
http://www.game-monitor.com/search.php?search=89.44.246.*&vars=&game=cstrike&location=RO

Puteti chiar intra sa va jucati pe cateva servere de la krond si sa-mi spuneti ce ping ati avut loss/chocke in comparatie cu celelalte de la toolz desi loss ci chocke nu cred ca o sa gasiti pe niciunul.

Astept ceva pareri/sfaturi/nelamuriri.

0

#14 User is online   Mayhay

• Admin PGLzone
  • PipPipPip
  • Group:
    Admini PGLzone
  • Locaţie:
    Romania/Bucuresti
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    de_aztec
  • Admin:
    Da

Posted 20 February 2010 - 02:47 PM

Parere : pai in primul rand adminii care sunt pe srv-ul normal trebe violati in buzunare ca ei nu se simt si de aici deducem ca nu ii intereseaza comunitatea si au admin doar pentru
interes personal [excepti fac doar vreo 3 admini]
Adica vazut cine nu a mai contribuit pentru admin pe serverul public ori ham ori ban [gluma]
Sfat : afisarea pe serverul normal ca se cauta admini pe server gungame , iar pe forum postat in deschiderea forumului la prima pagina tarifele si connditiile atat pentru admin cat si pentru slot
Sper sa ramai la fel de bun cand e vorba sa mai faci compromisuri si sa intelegi tu pe toata lumea cand greseste
Oricum nu poti deachide doar cu 4 admini pe srv-ul de gun ca nu fac fata //deci baga reclama si incearca sa faci o intrunire online pe mess cu toti adminii la o data stabilita de tine sa vedem care ce are de cand
II inteleg pe cei care nu ii intereseaza acest server de gungame si sper sa nu fiu criticat de ei
Nu are rost sa il deschizi fara redirecturi si fara sa ai oameni de baza care sa se dedice ca si pentru serverul public
Nu promit dar daca ma msc original la munca pun si saptamana viitoare [ca vin si ratele] ca sa il deschidem
Cred ca de la deschiderea serverului acesta se v-a lasa cu schimbari majore in comunitate pe planurile de conducere si administrare L-)

Posted Image
0

#15 User is online   bAnDiTu

• Şăf
  • Icon
  • Group:
    Administratori
  • Locaţie:
    Alba Iulia
  • Pistol:
    Deagle
  • Arma:
    M4a1
  • Hartă:
    de_dust2
  • Steam:
    Da
  • Admin:
    Da

Posted 20 February 2010 - 03:04 PM

Iti garantez eu ca serverul va putea merge si fara admini, doar acolo 1 admin pe srv sa fie sa vada daca intra cumva un codat, in rest voi face vote automat, si toate celea, am jucat aseara pe unul vreo 2 ore fara niciun admin si era 20/22.
Cum am si zis voi face redirect de la serverul public la cel de gungame cand vor fii 31/32 pe el sa redirectioneze la gungame.

0

• (2 Pages)
  • +
  • 1
  • 2
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic
  • Bookmark

1 User(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users